Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
jeste bilo lepo. neobicno. na tri mesta istovremeno i jos narucujes pesme a sa radia te jos i pozdravljaju  pa gde to ima a Debilko je kralj sa onim piletom hahahaha
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Trile je napisao: a je l' imas ti te pare, bar priblizno kao u tom filmu ош да набавим папирологију м ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Iskra instaliraj javu nemoj sve u zadnji cas.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Iskra je napisao: Trile je napisao: teto Iskro, cekaj, da te pitam .. kaži Trile... pa da begam mosha, heheh aj sad, laku noc
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Kako covek ume da sapne na kraju nezno ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif) e mogla bih se zaljubiti o njega ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
casual je napisao: Iskra instaliraj javu nemoj sve u zadnji cas. jojjj opet sam zaboravila ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Trile je napisao: a je l' imas ti te pare, bar priblizno kao u tom filmu ош да набавим папирологију м ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) moze i u zlatu samo nemoj nekretnine, nisu na ceni u zadnje vreme
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Trile je napisao: Iskra je napisao: Trile je napisao: teto Iskro, cekaj, da te pitam .. kaži Trile... pa da begam mosha, heheh aj sad, laku noc e baš si kvarnić jedan da znaš ajd evo ti jedan ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
casual je napisao: jeste bilo lepo. neobicno. na tri mesta istovremeno i jos narucujes pesme a sa radia te jos i pozdravljaju  pa gde to ima a Debilko je kralj sa onim piletom hahahaha Slušaj i uči. Snaga na usta ulazi. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
dobro je bar me nije ispovracala pred spavanje