Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
GiGi je napisao: Ma žutica i nije zabrinjavajuća...i ja sam je imala kad sam se rodila...i moja sestra... Nego nisu sigurni o kojoj je bakteriji riječ...čekaju nalaze...a rekli su im da se nadaju kako nije neka koja može napasti bubrege... I sad oni čekaju do sutra jer do sutra nema glavnog liječnika da protumači nalaze... bubrege? Escherichia coli mozda prerano je da bi se bojali imune reakcije na Streptokoka koji može zahvatiti bubrežne membrane ma biti ce to OK, sve mi se čini a zašto misle da je bakterija beba ima temp?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Anja je napisao: Ima žuticu i pokupio je neku bakteriju u bolnici za koju kažu da može biti i opasna za bebino zdravlje... GiGi,jako mi je zao da li znas koja je bakterija u pitanju?Zutica,fizioloska...nije problem,brzo ce se spustiti bilirubin... Da li majka doji bebca?[/quote] Doji ga...svaka 3 sata ide u bolnicu da ga nahrani... Sutra će se znati jel neka opasnija bakterija ili neka koja će se brzo riješiti...uglavnom, mali nije htio jesti...pa su ih uputili u bolnicu... A u rodilištu su im se ispričavali jer su malog prerano pustili, a bio je dosta žut kad je otpušten iz rodilišta...trebali su ga zbog žutice malo dulje zadržati...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
GiGi je napisao: Ma žutica i nije zabrinjavajuća...i ja sam je imala kad sam se rodila...i moja sestra... Nego nisu sigurni o kojoj je bakteriji riječ...čekaju nalaze...a rekli su im da se nadaju kako nije neka koja može napasti bubrege... I sad oni čekaju do sutra jer do sutra nema glavnog liječnika da protumači nalaze... GiGi,opusti se.Oni nisu mogli reci da je nesto opasno,vec.......vi ste tako shvatili. Sve bakterije kod novorodjene bebe mogu se resiti u roku od 7 dana,ne brini...u svakom slucaju longacef ce resiti problem veoma brzo.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Picard je napisao: bubrege? Escherichia coli mozda prerano je da bi se bojali imune reakcije na Streptokoka koji može zahvatiti bubrežne membrane ma biti ce to OK, sve mi se čini
a zašto misle da je bakterija beba ima temp? Vidjet ćemo što kaže liječnik sutra... Beba ima temperaturu, ali ne jako visoku...malac je odbijao jesti...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
GiGi,beba se ne drzi duze od 5 dana i ako je jako zut,osim ako je i dalje jako visok bilirubin. Mnogo je zdravije suncati bebu,na prirodom izvoru toplote. Bubrege.......– E.coli......ma opusti se Nije opasno.....daj nabaci osmeh dobro je da su odmah pronasli uzrok..leci se
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Picard je napisao: GiGi je napisao: Ma žutica i nije zabrinjavajuća...i ja sam je imala kad sam se rodila...i moja sestra... Nego nisu sigurni o kojoj je bakteriji riječ...čekaju nalaze...a rekli su im da se nadaju kako nije neka koja može napasti bubrege... I sad oni čekaju do sutra jer do sutra nema glavnog liječnika da protumači nalaze... bubrege? Escherichia coli mozda prerano je da bi se bojali imune reakcije na Streptokoka koji može zahvatiti bubrežne membrane ma biti ce to OK, sve mi se čini a zašto misle da je bakterija beba ima temp? Pa,cim se pojavi temp.odmah idu na mogucnost bakterije........najjednostavnija izjava
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
pa dobro, vjerojatno su uz temp. povišeni i upalni parametri, skretanje u lijevo, tzv. neutrofilija i tako... al' što ja znam o tome
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Anja je napisao: GiGi,beba se ne drzi duze od 5 dana i ako je jako zut,osim ako je i dalje jako visok bilirubin. Mnogo je zdravije suncati bebu,na prirodom izvoru toplote. Bubrege.......– E.coli......ma opusti se Nije opasno.....daj nabaci osmeh dobro je da su odmah pronasli uzrok..leci se Ma mali je bio 2 dana u rodilištu i onda su otpušteni...a pod lampu su ga jučer stavili prvi put... Ma treba biti pozitivan...valjda će sve biti ok...njima je to prvo dijete pa su uplašeni oko svega toga... 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
biti će sve OK 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
miris mora u kosi ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|