Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ко је Мирко НуШо? еве је једна од југ Србију де су љуђи ко куће а срцко им ко небо, суза сама у дерту кане
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ko ide noćkica,ja sam se ovih dana naspavala za tri zivota i opet cu
Vuki,neka biraju zemskinje sta im po volji lako je
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Miss Helen je napisao: Laku noć narode i big kissssssss za sve! kiss miss......i ti nisi kaktus
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Миссскооо лепо павкање сутра чем ја с мојо Мискоо да се гледам ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Вучица je napisao: Миссскооо лепо павкање сутра чем ја с мојо Мискоо да се гледам ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) e sad bih ti nešto rekao za tu malu al smo se posvađali i ne radi ti PP
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Видиш, разлика је драстична ја ничије Пријатеље у уста а камо ли у слова нисам турила ал неки обашка не презају ди је граница Баш ме сад интересује шта је то моја Мисс урадела тако пакосно ццц мора да је и она турала нечија гола дупета по нет ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) покварен ми ПП
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Вучица je napisao: Видиш, разлика је драстична ја ничије Пријатеље у уста а камо ли у слова нисам турила ал неки обашка не презају ди је граница Баш ме сад интересује шта је то моја Мисс урадела тако пакосно ццц мора да је и она турала нечија гола дупета по нет ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) покварен ми ПП vuki poznaješ me dovoljno da znaš da ne bih o tome ovde....i znaš dokle mi je granica kad se zezam...ne bih više....
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Вучица je napisao: ко је Мирко НуШо? еве је једна од југ Србију де су љуђи ко куће а срцко им ко небо, суза сама у дерту кане Mirko Filipović K-1 borac...evo pobijedio je...dobar čovjek, pa mi zato drag. Baš emotivno doživljavam njegove borbe, već je ušao u godine i više bi voljela da se ostavi sporta. Danas sam baš slušala 3-4 puta tu pjesmu. Zbilja Jug Srbije mi je u srcu što god da je, mada ne znači da ne volim ostatk Srbije, znaš kakvi su ovi iz Srpske blesavi[pozz.gif]
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
a maminja uhitili,malopre čuo 
|
|
|
|
|
|