Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...ovi Kinezi i Japanci su baš ekstremni narodi...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
provesti dan s napustenom djecom je neprocjenjivo. kakva energija i kakve emocije...neopisivo.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Da vise za mene ni vikend ne postoji ....e jes me uheba horoskop skroz na skroz
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
izgoreo sam na suncu
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da sam ipak lakovjerna, ali da volim tu svoju osobinu....(volim ljude i volim da im vjerujem..pa kud puklo)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
ако си. и ја увек унапред верујем да су људи добронамерни. обично ми сместе. али се то деси само једном. зајебано је кад волим. не мирим се да је све готово само зато што се не слажемо у некој, мање-више споредној ствари, а видим да љубав још увек постоји. онда покушавам опет и опет, док год имам наде...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ustao sam umoran
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
...da vise puta ponovljena laž,postaje istina.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MAD BOOKSELLER je napisao: ако си. и ја увек унапред верујем да су људи добронамерни. обично ми сместе. али се то деси само једном. зајебано је кад волим. не мирим се да је све готово само зато што се не слажемо у некој, мање-више споредној ствари, а видим да љубав још увек постоји. онда покушавам опет и опет, док год имам наде... zajebano je kad volim istina....
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
da ja ništa ne razumem.. al to nije ništa novo kod mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|