Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
nuša je napisao: EEEEJJJJ...gdje si...ma nisi valjda otišla, što je...daj dođi simo...hm ...draga si mi...žao mi ako si tužna. Nemoj da ja budem nesporazum u bilo čemu i komu ja sam stvarno ovdje padobranac koja je naišla na vašu toplu dobrodošlicu. Hvala. Ja i Vujo se znamo odavno i stvarno se i tretiramo kao rod, stoga što se mene tiče ne brigaj. ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif) POST JE PISAN ZA VUČICU! Драга Нушо извини ниси ти овоме допринела. Вујкан и ја тј ја сам веровала да се знамо ово нема везе нисаким од вас... има само с мојом главом изгледа, тамо где сам ја градила пријатЕљство испало је да су само облаци... извини молим те још једном, нећу више
Poslednji put menjao Вучица dana 16 Mar 2013, 01:18, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

Pridružio se: 25 Dec 2012, 20:14 Postovi: 1249 Lokacija: Tu negdje..
|
Ebo ti ovo Niki... sve neke ružne pisanije...
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Вучица je napisao: Senka je napisao: [ Vukičice srećice... I ovaj tekst je jedan od pokazatelja što si mi od prvog trena ono baš baš draga...ljubac... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) Сенко ја неоговарам то Вујкан зна, ја кажем све што ми на срцу лежи па било то неком право или не... знам да вама није пријатно да читате нисам љута само сам до зла бога поврешена ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif)
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

|
To Nušaaaaaa ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
niki dušo jesi mi se ti ugrejala ili da šaljem vasu? 
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Вучица je napisao: nuša je napisao: EEEEJJJJ...gdje si...ma nisi valjda otišla, što je...daj dođi simo...hm ...draga si mi...žao mi ako si tužna. Nemoj da ja budem nesporazum u bilo čemu i komu ja sam stvarno ovdje padobranac koja je naišla na vašu toplu dobrodošlicu. Hvala. Ja i Vujo se znamo odavno i stvarno se i tretiramo kao rod, stoga što se mene tiče ne brigaj. ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif) POST JE PISAN ZA VUČICU! Драга Нушо извини ниси ти овоме допринела. Вујкан и ја тј ја сам веровала да се знамо ово нема везе нисаким од вас... има само с мојом главом изгледа, тамо где сам ја градила пријатњљство испало је да су само облаци... извини молим те још једном, нећу више Znaš šta ...smotan je sunce moje...al' nemoj ga toliko ribat bez sapuna, znaš kakvi su ti naši muškići ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Miss Helen je napisao: Ebo ti ovo Niki... sve neke ružne pisanije... gde ? ja sam pisala nesto ruzno ? ajde da mi popijemo nesto pa nek ide zivot samo kad sam se ja danas docepala kucice moje da nisam prosla kao oni jadnici u Madjarskoj ....huh ima da slavim sad kao vaskrsnuce ajmo svi po celepin Vujo daj vasu vamo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jbt , sto ga zadrzavas kad sam se ja ovde skočoperila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
vuki nema PP,obrisala ga....
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

|
O Nikiiiii tooooo i živjeli vi meni pa...100 godina!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Nikita je napisao: Miss Helen je napisao: Ebo ti ovo Niki... sve neke ružne pisanije... gde ? ja sam pisala nesto ruzno ? ajde da mi popijemo nesto pa nek ide zivot samo kad sam se ja danas docepala kucice moje da nisam prosla kao oni jadnici u Madjarskoj ....huh ima da slavim sad kao vaskrsnuce ajmo svi po celepin Vujo daj vasu vamo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jbt , sto ga zadrzavas kad sam se ja ovde skočoperila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vasa ne može,jel mogu ja da ga zamenim 
|
|
|
|
|
|