Autoru |
Poruka |
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
vuja kojic je napisao: eto,nas iz niže kaste ne žele ni upoznati cccccc.... to je gore nego podela na nacionalnoj osnovi ma ki to biži od od vas-nas...aaah, meni se pijažaju friški vonji....hoj ća, bez užeglosti, to loše vonja ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Вучица je napisao: е вала Вујкане да више никада не проговоримо ако ћеш ми се на тај начин обраћати... немораш ми Никада слово откцати а нећу ни ја теби немој се секирати после годину дана писања сваки пут кад дођеш морам да ти напишем здраво а ти мени преко оне ствари одговориш и притом се смараш... годину дана се пишемо, годину дана из ноћи у ноћ си ми писао добро вече и лаку ноћ, сада је то одједном превелики терет...
не знам Вујкане шта се то од фебруара променило, ја нисам Хвала ти за сву подршку коју сам имала од тебе где чуо и нечуо... ето толико од мене и извини на јављању, верју ми неће ми се никада поновити jel opet imaš žute minute ili je nešto drugo?.....jel sam nosio potpis ,,dobro veče,, i ,, laku noć,, jel ne mogu da se pozdravljam više sa vama ko da idemo na front..
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: vuja kojic je napisao: eto,nas iz niže kaste ne žele ni upoznati cccccc.... to je gore nego podela na nacionalnoj osnovi ma ki to biži od od vas-nas...aaah, meni se pijažaju friški vonji....hoj ća, bez užeglosti, to loše vonja ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) jel i kod tebe zazimilo....kako su debeli? 
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
vuja kojic je napisao: vuki razgovaramo...
![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
I dalje ne razumem ko je niža a ko viša klasa za mene klasne razlike ne postoje.. ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
evo ga sad i ovaj pali vatru
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
vuja kojic je napisao: Вучица je napisao: е вала Вујкане да више никада не проговоримо ако ћеш ми се на тај начин обраћати... немораш ми Никада слово откцати а нећу ни ја теби немој се секирати после годину дана писања сваки пут кад дођеш морам да ти напишем здраво а ти мени преко оне ствари одговориш и притом се смараш... годину дана се пишемо, годину дана из ноћи у ноћ си ми писао добро вече и лаку ноћ, сада је то одједном превелики терет...
не знам Вујкане шта се то од фебруара променило, ја нисам Хвала ти за сву подршку коју сам имала од тебе где чуо и нечуо... ето толико од мене и извини на јављању, верју ми неће ми се никада поновити jel opet imaš žute minute ili je nešto drugo?.....jel sam nosio potpis ,,dobro veče,, i ,, laku noć,, jel ne mogu da se pozdravljam više sa vama ko da idemo na front.. Buraz izgladi sitaciju ![[thumbdown.gif] [thumbdown.gif]](./images/smilies/thumbdown.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kod nas stabilnih se vatra ne moze zapaliti ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
vidiš nule da su ko kaktusi svi 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Iskra je napisao: kod nas stabilnih se vatra ne moze zapaliti ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) znači vuki je nestabilna.....dobro....
|
|
|
|
|
|