Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
vuja kojic je napisao: MeGi je napisao: 22 g a osecam se kao 16 smradova ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) megi jel O.K. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) Naravno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Boss je napisao: vuja kojic je napisao: baš smo nemilosrdni prema dečku a ima samo 24 Deda ne možeš ti sa mnom. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Nego te poštujem zbog godina. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ne mogu da trčim,al ajde da jedemo sarme
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ups, lapsus. Poštujem te da se unuka ne naljuti. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Boss je napisao: Ups, lapsus. Poštujem te da se unuka ne naljuti. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) neće,flexibilna je mala
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Otišla je da spava, idem i ja ako me primi. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Laku noć. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
ajd laku noć,ode i čika vuja na spavanje....deco budite dobri!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
koji smorovi, uzas
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
33 strane za jednu noć ?
Najmanje se pisalo o godinama... Auuu...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kako bre najmanje izjasnili se pa nam se moze. ee da dvaaaaacet i dvi, da ponovim jos koji put ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
dovoljno...