Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Senka je napisao: casual je napisao: prati li neko ono bocanje na ledu  Karling...ja ponekada...kad stignem...Što pitaš? mislio sam da niko ne prati pa da se pravim kao da nesto znam 
Poslednji put menjao casual dana 15 Mar 2013, 00:26, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
Kuda će one...pa još je 'rano'... laku noć ko ide ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
овде сам само ја незналица ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
Вучица je napisao: па да сад сви одосте када ме смористе с тај фуЗбал ај лепо вам спавкање и ко ће сад да дава музику м ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Kako ko će...pa Kežualko naš... ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
e taj karling ne razumem bas..nesto gurkaju i namestaju se ..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MMM..koja ti je ova u potpisu, a??? 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: па да сад сви одосте када ме смористе с тај фуЗбал ај лепо вам спавкање и ко ће сад да дава музику м ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Kako ko će...pa Kežualko naš... ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
ha..e to je tajna..haha
moja favoritkinja Ava
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
aaaa... a ona je?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
значи мушкарЧине један фуул монти да ме ома одсморите ае ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|