Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
mmm je napisao: Julia je napisao: mmm je napisao: Julija..jel mokra ta voda.. malo ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) kuda je najmokrija..na povrsini ili dublje dole.. pa msm rodbino nisi mali..sto dublje to mokrije
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
LaYa je napisao: u tom celsiju jedino je djafranko zola vredeo  aha i zidan 
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Meni Hazard
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
mmm je napisao: Lazac..e jes bio igracina.. ja sam tad pratila fudbal,najvise engleski anrija i rejesa u arsenalu, bekama u mancesteru,igrao onaj anjelka i gomila drugih koji sad ne igraju to je meni bio fudbal
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Rodbino..nisam ti ja strucnjak zato pitam a znam da ces mi ti istinu reci..
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
laku noc kucamo se ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
mmm je napisao: Rodbino..nisam ti ja strucnjak zato pitam a znam da ces mi ti istinu reci.. pa nisam ni ja strucnjak..al umem da plivam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Laku noc Ema
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
uuu Lazac..ti strucna bas,iznenadjen sam prijatno..opet
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
casual je napisao: LaYa je napisao: u tom celsiju jedino je djafranko zola vredeo  aha i zidan  joj,ne znam,ja njega nikad nisam volela maldini
|
|
|
|
|
|