Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Julia je napisao: Iskra je napisao: mmm je napisao: Julija..Stanija je umetnica jel .. a u čemu ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) hhahahahhahah Iskra..bas vala..u cemu ume da se skine..sto jes jes.. msm Julija šta reći objasni to mačku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Julia je napisao: mmm je napisao: i bre..zenska ljubomora..cim devojku pohvalis one drvlje i kamenje..
Iskra..ne sitnicari,ume je pripremiti..znam ja nije ljubomora..samo sam pitala za njenu profesiju jbt.. ih..siroka je lepeza njenih profi delovanja..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ma kad bih mu uspela objasniti.ne bi on vise bio MUSKARAC.. mada, evo sad izguglah..  dobro izgleda sto jes jes..al i dalje ne znam cime se bavi
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
mmm je napisao: i bre..zenska ljubomora..cim devojku pohvalis one drvlje i kamenje..
Iskra..ne sitnicari,ume je pripremiti..znam ja ama nisam sitničar samo pitam sta se od nje moze pojesti ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Julia je napisao: Žex je napisao: Senka je napisao: Ulazi na Farmu Boba...nećuuu.... ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) Ne ulazi... Odakle ti to ? Ulazi Stanija Dobrojević. Meni dovoljno ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) koja sad Stanija? To ona..starleta ili sta je vec? Da. Stanija je starleta. Ima tako dobru dušu, da sam već osnovao fun club
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
sve mi dirajte..samo Staniju i Evu Karabatic neee..
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Gle ovu Julišku što me čita ko bukvar  Layo kad ti tako dodje do emocija...slobodno me obidji  ( ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) ) desi mačak..mmm Iskrice moja  Vučice uzvračam sad ste garant svašta nešto već ispisali.... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Вучица je napisao: и оће ли ми неко рекне на ком је то тв програму Најкич ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) Vuckice,VB na b92 a farma na Pinku
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
хвала мачкасти ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Вучица je napisao: хвала мачкасти ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Vuckice..za tebe uvek ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|