|
Autoru |
Poruka |
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Bradpresto Pitt je napisao: Вучица je napisao: елем, немогадох никако у кафанче ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) све ме овај нет-снег избацива пало боме обелео у моје село ноћкица свима орем...копам...музем и мед правим на мојо фарму елем, БреДкасти НИКАДА ми нико неће забранити да Шиптара зовем Шиптар па нека будем и уја, и четникуша, и балија, ма сваки андрак, ако треба да се зарад тога банујем само напред, иЧ против немам... ал Шиптар је Шиптар и тачка, ако се сами тако зову што је то молићу ружно, стварно ми никако није јасно е стварно, могли би малко о тим несрећним речима, које многи немају појмето шта значе, као на пример Националиста. е тако, нека сам ти ја сад то скресала ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja nikog ne zovem pogrdnim imenom,to je stav,a ne pogotovu cijelu jednu naciju bilo koju,jer ne gledam ljude po nacionalnosti nego po ljudskim vrednotama,tako da u svakom zitu ima kukolja,a osim toga nije ovo mjesto za iskazivanje politickih stavova,,,, Jesi li ti normalan? Sam si započeo, i što bih ti htio, da kažem, ajoj, pravila mi ne dozvoljavaju da odjebem nekog kretena.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
nuša je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: nuša je napisao: Iskra je napisao: nuša.. zašto bi? mora da je samo neki mali nesporazum u pitanju ajd da mi lepo pijemo kaficu i šalimo se Ako se netko po nekoj stvari tretira kao muško. ne mora značit da mu to daje zapravo igrati konja sa predispozicijama tovara.... E sad si napisala sto nitko ne razumije pa niti ti,ajde ponovno ali da ima nekoga smisla,smiri se pa napisi nesto smisleno,,,, eto jadničak, rado bi napadao al' bez uzvrata molim...hm. Ovo ti je značilo to što si ti muško zbog toga što imaš *urac, ne mora značit da si pametan (konj) no si glup (magarac) Opet besmisleno,pokusaj opet,ali da bude i malko duhovito,ovak,bojim se da je i dalje lupetanje,nikad ne pisi nervozna ,onda to ispadne kao sto si i napisala,vise serce iduci put,,,
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ja nikog ne zovem pogrdnim imenom,to je stav,a ne pogotovu cijelu jednu naciju bilo koju,jer ne gledam ljude po nacionalnosti nego po ljudskim vrednotama,tako da u svakom zitu ima kukolja,a osim toga nije ovo mjesto za iskazivanje politickih stavova,,,, Зашто бре БреДкасти кафана није место за тако нешто? Кога сам ја то назвала погрдним именом ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) па Шиптари илити Арнаути сами себе тако називају а ја кад кажем то је погрдно, стварно ми није јасно. Ето Чика Азизу који је Шиптар то несмета а свима смета, па он каже са, да је шифтар на свом матерњем. То ко кад би се ја наљутила што ме називају Србијанка или Влахиња а ја чистокрвна Србкиња. Да се разумемо, ја волим дискусију, ако те ова нехотична тема нервира, слободно реци, умем ја да престанем ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Вучица je napisao: Дедеее љубим те у срцкооо Нушо и БреДкасти јоШте кад би могла да вас чујем како причете да ми срцко бидне на место онако обашака ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Nedao Bog ..... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Cekam nusu da vidimo oce li nesto smisleno napisati,,,,
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e dodjoh i ja do reči Vule ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ufff ovo s Nusom ce potrajati,bauahhahahaha,,,
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
БреДко ош с меном причати ил да утулим пази вамо, моја фамилија је огромна, само десеторицу ујака имам па рачунај мајчевину, што се код нас сељана из јужне србије каже, а о татковини да ћутим... ширило се брате оно братсво и јединство, само немам банту црнаца, тако да са пуним правом и чиста образа ово пишем, не да би подривала свађу са тобом, већ да искажем свој став... Вујкан најбоље зна како сам се ја на мегдан борила са свим тим неким дебилоидним мозговима са свију страна, то сам што сам, ал превасходно сам Чојк ето, немо се љутиш, ал си ме поткачио са Шифтарима само тако и то ми обашка иде на п*дин живац...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Iskra je napisao: e dodjoh i ja do reči Vule ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Даде извини ја малко БреДкастом дајем инспирејшн пијем чајко да знаеш а сутра шором шајке слободњак сам тј нерадииим ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 50 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|