Autoru |
Poruka |
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Iskra je napisao: nuša pozdravce ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif) Pozdrav i za ubuduće, kak je krenulo odlepršat ću odavde ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
nuša je napisao: Iskra je napisao: nuša pozdravce ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif) Pozdrav i za ubuduće, kak je krenulo olepršat ću odavde ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Da i svi cemo plakat za tobom,mos mislit,,,,bauahhahahah
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nuša.. zašto bi? mora da je samo neki mali nesporazum u pitanju ajd da mi lepo pijemo kaficu i šalimo se
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Ajde nusa ne blamiraj se vise,,,zlato moje,uci se ponasanju,,, Uf nemoj, ne volin kad mi balije tepaju....još ktome glume rvatiće...koma ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ajmo malo smiriti strasti jes da veje sneg ko lud i da je vreme fuj al smo zato ovde da se šalimo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Aj dobro nusa,gledaj i uci,,,
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Iskra je napisao: nuša.. zašto bi? mora da je samo neki mali nesporazum u pitanju ajd da mi lepo pijemo kaficu i šalimo se Ako se netko po nekoj stvari tretira kao muško. ne mora značit da mu to daje zapravo igrati konja sa predispozicijama tovara....
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: ajmo malo smiriti strasti jes da veje sneg ko lud i da je vreme fuj al smo zato ovde da se šalimo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Malo malo pa se pojave takvi forumasi/ce,no sto se moze,sudbina je takva,,,
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Pitt pada li sneg još kod tebe?