Autoru |
Poruka |
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
cipiripi je napisao: oce li se oglasiti neko iz administracije? razumecu ako je trenutno ne izvodljivo zbog tehnickih nedostataka ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) Drago mi je što ćeš razumeti da to nije izvodljivo
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
cipiripi
|
|
|
Maša je napisao: cipiripi je napisao: oce li se oglasiti neko iz administracije? razumecu ako je trenutno ne izvodljivo zbog tehnickih nedostataka ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) Drago mi je što ćeš razumeti da to nije izvodljivo zasto?
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
LaYa je napisao: joj, kak' ste vi krasni gosti...ja sam pravo oduševljena.... i to me bas briga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
cipiripi je napisao: Maša je napisao: cipiripi je napisao: oce li se oglasiti neko iz administracije? razumecu ako je trenutno ne izvodljivo zbog tehnickih nedostataka ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) Drago mi je što ćeš razumeti da to nije izvodljivo zasto? malo bi vam bilo mnogo ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
Iskra je napisao: cipiripi je napisao: Maša je napisao: cipiripi je napisao: oce li se oglasiti neko iz administracije? razumecu ako je trenutno ne izvodljivo zbog tehnickih nedostataka ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) Drago mi je što ćeš razumeti da to nije izvodljivo zasto? malo bi vam bilo mnogo ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif) kako ste vi sebican forum sad cu da vas olajavam na sav glas nece vas oprati ni google ni bing bot 
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa treba mi sifra da udjem na forummmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kakva je to vika ovde..a ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
Iskra je napisao: kakva je to vika ovde..a ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif) de iskra reci mi ovi dole sto pise da su online na forumu jel oni vise ko ukras samo ili pisu negde po forumu i ako pisu sto ne pisu crnim slovima da svi vide te dragocene postove ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ima li she
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
MeGi je napisao: ima li she bog dusu da joj prosti nema je evo ima dvaest dana ko pita?
|
|
|
|
|
|