Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
hahhaahahah,e Tw jesi faktor ko stari traktor,,bauahahhaa
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
e vucce čuvaj mi Emu dok se ne vratim,,ahahhaha
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e Cas,, svaka čast majstore Vulence ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Empe ja samo zakljucujem da si ti njemu trn u oku, ili u guzici..ne znam gdje, ali vidim da ga zulja  Ja nisam bila dio tih vasih chatanja, ali opasno je utripovao da si Tw hahaha. Vuki ..opet ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) vucice
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Мо си чула Кежуалка како пефка одушефих се само тако доШло ми у кафанче да одем ома ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nisam Vucice...ne mogu s posla, ali vjerujem da je zmaj..kao i do sada. Svakoga dana moje odusevljenje u pogledu njega sve vise raste...sreca pa nisam muskarac , ko zna sta bi mi naraslo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Empedokle
|
|

Pridružio se: 21 Sep 2012, 14:26 Postovi: 61
|
Molena je napisao: Empe ja samo zakljucujem da si ti njemu trn u oku, ili u guzici..ne znam gdje, ali vidim da ga zulja  Ja nisam bila dio tih vasih chatanja, ali opasno je utripovao da si Tw hahaha. Vuki ..opet ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Moju ljubav i iskrena osećanja pre,ma njemu zna samo Bog. Prepatila sam i preplakala kao Kosovka devojka kada sam se uverila da PITT više voli DEČKE i njihove zvečke. Nek ga žulja kada je na mom srcu ne ostao ožiljak,već se ocepalo na pola a ova polovina što bitiše kao biljka samo živi njemu da se osveti ! Amin !
|
|
|
|
|
|