Autoru |
Poruka |
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Placi, samo placi.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) , suze su tako seksi...
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
prestao sam....obrisao sam ih čarapom
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
Nisi trebao....nek' teku...nek naprave rijeku, da carape plivaju u njoj.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
jel nošene talasima marea
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
vuja kojic je napisao: prestao sam....obrisao sam ih čarapom jao brate jesi ubjedljiv ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
Ne, nosene mirisom prirode
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
i praktičan
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Još jednom veče svima, samo da vas pozdravim
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
ja pozdravljam u svakom postu
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
|