Autoru |
Poruka |
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Iskra je napisao: a di je pečat ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Radnici niša nemaju pečat ... 
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Даде овај Манијакални не престаје ки да је на центриФугу ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Imam neki osećaj ,a ne znam zbog čega ,da ima stravično dobru guzu ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ahahahahahhahahahhaha e ludice jedna ahahahahahhaahhahahaa
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Iskra je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Iskra je napisao: vidi ove moje dve dušice kako se zabavljaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ,da ,umalo da zaboravim... Iskrice ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) nešto ti men e često zaboravljaš il mi se čini ne moze bre toliko cura jes da si mlad al ne preteruj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Trudiću se da se popravim na bolje ... Evo... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јел сам ти рекала да нецитираш више ко има добро дооопенце :смајлићпретворихсеу окце:
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ако мислиШ на себе не фали се раго једна има млооого бољи само нече да показивају ко ти ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: јел сам ти рекала да нецитираш више ко има добро дооопенце :смајлићпретворихсеу окце: Samo još ovaj put citiram ,da ne me ljudi pogrešno ne shvate... Iskrica ima dobru guzu... Čak i da nije tako ,meni je lepo da tako mislim ,jer sam tako odlučio .... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ако мислиШ на себе не фали се раго једна има млооого бољи само нече да показивају ко ти ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Mora te opet citiram ... U dupe me ne diraj ,to mi je slaba tačka ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|