Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: Julia, ne odlazi sad uzmi me dok sam mlad o srce mojeeeeee....moram..nesto me glava boli... drugi cu put..a i bices ti dobar i kad ostaris..tako da..kad god te uzmem na dobitku sam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
neka te Ba JuliJa ..gdje ces zar si ti nekoga uvrijedila..e da i to dozivim od kako sam na forumu
caoS svima redom
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
i to sto kazes, aj' laku noc
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
eo ja vrtila unazad da vidim sto se JuliJa naljutila..msm ko li se vec naljutiJo
ostali pepejisu vjerovatno
djesi Picard lipoto
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Pikulice jedino ti mozes dostojno da mi zauzmes mesto Julijino u svemu, i srcetima i forumima
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: šta ste stali sad jao jao..i kako ja sada da idem.. Evo moga SNA Moli..ne znam stvarno...valjda je sve moguce..ja kad bih znala cime i kako izvinula bih se.. ustvari i izvinila sam se..samo i dalje ne znam za sta
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
i ja bi da pepejisem, ali nemam nidje nikog ajme meni joj
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: eo ja vrtila unazad da vidim sto se JuliJa naljutila..msm ko li se vec naljutiJo
ostali pepejisu vjerovatno
djesi Picard lipoto ma nisam se ja naljutila.. nego sam valjda nekoga uvredila, povredila, dirala..sta god.. Ako si nasla nesto sto lici na TO..daj mi reci molim te Stvarno NE ZNAM
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Julia, ma pusti bona sam Molenu nego, daj ti meni reci, roze kosulja, zelene gace pa ne ide to nikako, kako si samo mogla tako ruzne snove da sanjas
|
|
|
|
|
|