Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
SHE je napisao: zex...ja bih tebe odrala u dominama:) Znam, ja bih te odrao u trulim kobilama ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Spavalica je napisao: Monti jel si na ludim gljivama veceras? ne..već sam smazo kilo šljiva pa me poterao proliv.... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
E ako nas to spiči,nema protekcije...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
montoya je napisao: Spavalica je napisao: Monti jel si na ludim gljivama veceras? ne..već sam smazo kilo šljiva pa me poterao proliv.... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) To ti neki novi ulet ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
Spavalica je napisao: To ti neki novi ulet ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vidiš da ostavljam tragove... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
montoya je napisao: Spavalica je napisao: To ti neki novi ulet ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vidiš da ostavljam tragove... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Šta reci a ne zaplakati ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma nemoj molim te ti sad da preterujes,nisu bas maje bile salabajzeri
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
SHE je napisao: ma nemoj molim te ti sad da preterujes,nisu bas maje bile salabajzeri Jesu, jesu. Da su bili pravi proroci predvideli bi sopstvenu propast. SHE me tovari... Tačno vidim ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Žex je napisao: SHE je napisao: ma nemoj molim te ti sad da preterujes,nisu bas maje bile salabajzeri Jesu, jesu. Da su bili pravi proroci predvideli bi sopstvenu propast. SHE me tovari... Tačno vidim ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Mozda nisu propali,mozda su nasli bolje mesto za zivot ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
A nasa civilizacija kao da je prokužila pleme Maje?
|
|
|
|
|
|