Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Onda neću ništa da planiram Džulijet , ,neka sve ide svojim tokom ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) e to je vec bolje...opusyti se i prepusti se da te ruka sudbine vodi ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Jašem na talasima sudbine , na dasci ljubavi ... ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) polako samo..vazno je odrzati se na dasci i kad se talasi uzburkaju..i kad naleti bura.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
_MaNiaC_ je napisao: Pričaj ,pričaj ... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) е бате знамо се знаш ти одлично када удахнем и кренем с приЧку ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Julia je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Onda neću ništa da planiram Džulijet , ,neka sve ide svojim tokom ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) e to je vec bolje...opusyti se i prepusti se da te ruka sudbine vodi ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Jašem na talasima sudbine , na dasci ljubavi ... ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) polako samo..vazno je odrzati se na dasci i kad se talasi uzburkaju..i kad naleti bura.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jak sam ,ne zna se... Ništa ne brini ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e dobro..sad mi lakse..da se ne sekiram unapred 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Pričaj ,pričaj ... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) е бате знамо се знаш ти одлично када удахнем и кренем с приЧку ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Duboko udahni ,da ostanem bez daha ... I kreni ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Julia je napisao: e dobro..sad mi lakse..da se ne sekiram unapred  Ništa ne brini ,zarad ljubavi ,sve podnosim muški ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: e dobro..sad mi lakse..da se ne sekiram unapred  Ništa ne brini ,zarad ljubavi ,sve podnosim muški ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ahhhhhhhhhhh...ovo je pravo musko..ebes napucane misice i sl... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
_MaNiaC_ je napisao: Duboko udahni ,da ostanem bez daha ... I kreni ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) мани давнијех дана си пао неј је интрестинг јопет да те собарам морам малко да променим с новије играчке ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Julia je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: e dobro..sad mi lakse..da se ne sekiram unapred  Ništa ne brini ,zarad ljubavi ,sve podnosim muški ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ahhhhhhhhhhh...ovo je pravo musko..ebes napucane misice i sl... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma imam i ja mišiće ,mada to su,ustvari miševi... Ma kakvi miševi ,pacovi ... ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Duboko udahni ,da ostanem bez daha ... I kreni ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) мани давнијех дана си пао неј је интрестинг јопет да те собарам морам малко да променим с новије играчке ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Volem kad padnem, pogotovu kad si ti u pitanju ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|