Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е нека си ми скресала ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Вучица je napisao: [sije.gif] ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_MaNiaC_ je napisao: Zanimljiva si ,Džulijet ,možda isplaniram da se zaljubim u tebe ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) e nemoj sad to..najlepse stvari se desavaju neplanirano ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Вучица je napisao: е нека си ми скресала ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ma jok bre...neje mi to bila namera zamisli da si stavila ovaj smajli pa da sam ti napisala..cuti i pusi ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Onda neću ništa da planiram Džulijet , ,neka sve ide svojim tokom ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_MaNiaC_ je napisao: Onda neću ništa da planiram Džulijet , ,neka sve ide svojim tokom ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) e to je vec bolje...opusyti se i prepusti se da te ruka sudbine vodi ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Julia je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Onda neću ništa da planiram Džulijet , ,neka sve ide svojim tokom ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) e to je vec bolje...opusyti se i prepusti se da te ruka sudbine vodi ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Jašem na talasima sudbine , na dasci ljubavi ... ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
напротив, када пушим баш имам инспирацију за причу ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
tu sam ja samo pričam sa ćerom
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: напротив, када пушим баш имам инспирацију за причу ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Pričaj ,pričaj ... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
|
|
|
|
|
|