Autoru |
Poruka |
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
mmm je napisao: ups..se izvinjavam,barenje u toku..dodjem kasnije.. Sedi tu i uči se ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Ma bezi bre tamo..pa posle da trazite pare za nauku..
ostat cu ja radije neuk..
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
mmm je napisao: ups..se izvinjavam,barenje u toku..dodjem kasnije.. pa dobro veče i tebi ajd priznaj si kraduckao tamo na + - ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Ma nećemo da ti tražimo pare , ovo je obrazovnog karaktera... Će nađemo nekog sponzora ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_MaNiaC_ je napisao: mmm je napisao: ups..se izvinjavam,barenje u toku..dodjem kasnije.. Sedi tu i uči se ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) nemaš ti pojma kako je to opasan mačak ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Iskra je napisao: _MaNiaC_ je napisao: mmm je napisao: ups..se izvinjavam,barenje u toku..dodjem kasnije.. Sedi tu i uči se ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) nemaš ti pojma kako je to opasan mačak ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) I drago mi je zbog toga ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Iskra...aj mu ti objasni gde treba da se okaci
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Julia je napisao: Koja tema ? Nemoj samo da je neka dečije-debilkasta ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Iskra je napisao: mmm je napisao: ups..se izvinjavam,barenje u toku..dodjem kasnije.. pa dobro veče i tebi ajd priznaj si kraduckao tamo na + - ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) caooo Iskra a ti me zamenila sa nekim..postenje je moj zastitni znak..
|
|
|
|
|
|