Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Marea je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E ajde dok stigne pivo salji mi na mail nekolicinu svojih slika,,, Cini mi se da si ti na redu sa slikama... Jesam,ostavi mail na pp,poslat cu ti,neznam tu postaviti,,,
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Pit i meni si osto duzan fotku
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: Pit i meni si osto duzan fotku Isto,ostavi mail ak os na pp i saljem,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Otisla Marea mamu pitat jel smije dati ciki mail,buahhahahaha
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Bradpresto Pitt je napisao: Marea je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E ajde dok stigne pivo salji mi na mail nekolicinu svojih slika,,, Cini mi se da si ti na redu sa slikama... Jesam,ostavi mail na pp,poslat cu ti,neznam tu postaviti,,, Ja ne mogu da ti saljem pp., osim ako ti meni posaljes pa ja odgovorim, ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) , eto tako stvari stoje sa mnom...opcija za pos.poruku..nis' ne reaguje...
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Otisla Marea mamu pitat jel smije dati ciki mail,buahhahahaha A je si li ti cika..? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emke poslano,valjda ce stici!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Marea je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Otisla Marea mamu pitat jel smije dati ciki mail,buahhahahaha A je si li ti cika..? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) D jesam ciko,,buahahhaah
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
Ema proslijedi mi na pp.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) , ne mora on da zna...
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Marea je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Otisla Marea mamu pitat jel smije dati ciki mail,buahhahahaha A je si li ti cika..? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) D jesam ciko,,buahahhaah Super jer sam ja teta..
|
|
|
|
|
|