Autoru |
Poruka |
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Julia je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: e zene znate sta ja mislim Ovaj Maniac..samo tek onako prica..nema od njega vajde.. Ti sto se sami HVALE..nema od tog nista Potseti me gde sam se ja `valio ? Ja se samo nudim ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) mene NISI..al si falio sebe..Nudio..obecavao...svasta nesta ne meni..nego ovim lakovernim zenama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A da, zaboravih ... Ti si se nudila meni ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
pa to to kazem
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e sad sam stvarno otisla A vi zene se cuvajte da vas Maniac ne zahebe...  ne pristajte NA MALO 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Julia je napisao: pa to to kazem Pređi već jednom ,s` reči na dela i okreći se da ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
_MaNiaC_ je napisao: 
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Julia je napisao: e sad sam stvarno otisla A vi zene se cuvajte da vas Maniac ne zahebe...  ne pristajte NA MALO  Jucky hanij ,gledaj ti sebe ,pusti ti žene. Za tebe čuvam VELIKO ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Manijalko ostavim te na 10 min.solo i ti šta radiš bre ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: e sad sam stvarno otisla A vi zene se cuvajte da vas Maniac ne zahebe...  ne pristajte NA MALO  Jucky hanij ,gledaj ti sebe ,pusti ti žene. Za tebe čuvam VELIKO ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) NISTA ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah kakav si baja