Autoru |
Poruka |
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Iskra je napisao: [sssss.gif] Ne znam kakav ti je glasić ,Iskrice ,inače bih ti sada svašta rek`o ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
МАнијачко заманијачиш чим униЏеш ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Marea je napisao: A da uzememo brojeve, da se zna bar neki red... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ti uzmi moj ,da se ne pogubimo u gužvi ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma piskav i nikakav zatoj ne smem da pevam tamo na onu temu ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: МАнијачко заманијачиш чим униЏеш ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nisam ja kriv što su svi "ugašeni" ,za razliku od ja ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Iskra je napisao: ma piskav i nikakav zatoj ne smem da pevam tamo na onu temu ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif) Ja te ne bih menjao ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
_MaNiaC_ je napisao: Marea je napisao: A da uzememo brojeve, da se zna bar neki red... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ti uzmi moj ,da se ne pogubimo u gužvi ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Oh, vrlo rado..ti znas...Ja cu ga uzeti...a guzva nek' ceka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
oče li mi neko reči zašto Trile čuti ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) manijalko i ako kreštim ti me voleš ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е вала нека ти гориш грозницо једна недељом увече ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Marea je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Marea je napisao: A da uzememo brojeve, da se zna bar neki red... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ti uzmi moj ,da se ne pogubimo u gužvi ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Oh, vrlo rado..ti znas...Ja cu ga uzeti...a guzva nek' ceka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nek` čeka ,doći će i gužva na red ... Iskrice ,volim te svakojako i uvek,a kad vrištiš ,najviše ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|