Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
da odem u 3 lepe..... ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
da nadjem muza koji ce da me izdrzava da ne moram svaki dan da rintam
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
da, to je zelja svih zena jedina svetlost zivota je dobro se udati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Julia je napisao: da nadjem muza koji ce da me izdrzava da ne moram svaki dan da rintam e da..i dalje mi je ovo neostvarena zelja,,,, kad prestanem da je pisem..znaci da se ostvarila (mada aj da se ne lazemo,pre cu ja dobiti staracku deformaciju zglobova pa necu moci da kucam nego sto ce mi se zelja ostvariti) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nikad ti nije kasno za pravu ljubav pa ni u starackom domu:)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
hvala Megi..divna si sto me tako srcano tesis 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
kako možeš pa nije Juliška za starački
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nema na cemu:) ali od mog tesenja ljudi padaju jos vise u bedak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: kako možeš pa nije Juliška za starački ha ha ha ha..jednom ce biti
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Picard dzabe pokusavas da nas posvadjas:)
|
|
|
|
|
|