Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
nemoj da lazes samog sebe to ti ne valja:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: ti onda nemoj nositi majice sa predubokim dekolteom:) brate mili ja bi se prva izbecila gdje ne treba jednostavno to prvo bode oci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ne ..nisi me razumela.. nije stvar u gledanju...negoo..ma nebitnooooo... a nosim iskreno...zato sto volim..ne zbog drugih..ustvari..da, i zbog drugih..al da ih testiram..onaj ko se ne zablene odmah u dekolte..oko njega bih se potrudila... Al jbg...izgleda nista od toga..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Julia je napisao: MeGi je napisao: ti onda nemoj nositi majice sa predubokim dekolteom:) brate mili ja bi se prva izbecila gdje ne treba jednostavno to prvo bode oci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ne ..nisi me razumela.. nije stvar u gledanju...negoo..ma nebitnooooo... a nosim iskreno...zato sto volim..ne zbog drugih..ustvari..da, i zbog drugih..al da ih testiram..onaj ko se ne zablene odmah u dekolte..oko njega bih se potrudila... Al jbg...izgleda nista od toga.. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
sta je?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Julia testiraj ti to i na zenama, pa ces vidjeti da i njima oci lete jbt kako ne bih onda i muskima Picard super sam a ti?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ja ne bi' prošao, odman bi' u dekolte  pa megač, kaj da ti kažem senzacija kod mene
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
znaci krasno kod tebe
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: ja ne bi' prošao, odman bi' u dekolte  pa megač, kaj da ti kažem senzacija kod mene ne lazi..znam da ne bi..zato si i bio srecica... ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
|
|
|
|
|
|