Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Svejedno Zex, ja ne žalim jednog čoveka koji je poživeo 84 godine, prosao i video sve, obezbedio i svoje praunuke, a fotelju nije dao do zadnjeg dana, ja zalim te mlade ljude kao i onih 5oro od pre neki dan, od kojih je dvoje dece, bez obzira kako i na koji nacin okoncali zivote.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Znam Layo šta želiš reći... Svakako da je to velika tuga, ali postavlja se i pitanje odgovornosti. Kako bi se ti osećala kada bi se vozila busom i vozač umesto 80 kmh vozio 150 i izazove sudar u kome ćeš slomiti nos, a on ruku ? Jel' bi ti bilo žao njegove ruke ? Siguran sam da ne... Ovaj što je vozio ubio je sebe i sve u kolima. Kada seda za volan mora da zna da su tuđi životi u njegovim rukama. To je to što sam hteo reći
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
dobro ti pricas Zexu ne kontaju to oni koji ne voze ja kad sam sam vozim duplo brze nego kad ima jos nekoga a tek kad nas je cetvoro-petoro, onda i po autoputu vozim 60
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Znam ja sta si hteo reci i ja se slazem po pitanju odgovornosti. Ali brate mili, ceo dan se raspreda o jednom Krkobabicu i to me bas iritira. Od toliko mladih koji se bore za zivot, od toliko opet mladih u naucnim i tehnickim dostignucima, od toliko sportista sa dobrim uspesima o kojima se ne prica, za koje nema novca se cuje nista, nema nista, ali zato krkobabic,,,ooohoooj...glavna tema mesecima...idi bre. Razumi i ti mene.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
To ja govorim... Kad čovek vozi pun auto mora da misli i da otvori četvore oči... Nema tu bahate vožnje, jer mala greška dovede do katastrofe... Trile je objasnio .
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
i dalje ne kontam kakve veze ima krkobabic
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
aj ti kuranfil, jel ti nije vreme da promenis avatar, de skini taj grobljanski, meti zlatni zub
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
samo vi mene slusajte i moja objasnjenja nema dalje od toga, to vam je vr'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
jaje je uskrsnje karanfil je prvomajski
nemas pojma LaYo
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Znam ja sta si hteo reci i ja se slazem po pitanju odgovornosti. Ali brate mili, ceo dan se raspreda o jednom Krkobabicu i to me bas iritira. Od toliko mladih koji se bore za zivot, od toliko opet mladih u naucnim i tehnickim dostignucima, od toliko sportista sa dobrim uspesima o kojima se ne prica, za koje nema novca se cuje nista, nema nista, ali zato krkobabic,,,ooohoooj...glavna tema mesecima...idi bre. Razumi i ti mene. Layo ,ja ne znam šta ti je večeras... Ja sam samo napisao UMRO KRKOBABIĆ, a ti ga više puta pomenu od mene... Znaš i sama da su nam politička shvatanja gotovo ista i razumemo se bez i da bilo šta napišemo... Moraćeš da mi napraviš neki sladoled da se iskupiš... Navalila na Žexa, a razlog ? Nema...
|
|
|
|
|
|