|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Tako je,formulom do uspjeha,,,hahhahaha о коју си се овајдио јаоо бре БреДкасти лоопетам ко промајка, не замерај ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Samo ti daj,sve je to rock n roll,,,,
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
vid mangupa ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Mojne je napisao: Julia je napisao: Picard je napisao: e, ja danas nikome nisam čestitao dan žena to mi se čini kao neki komunistički praznik pa mi neugodnjak  Vuki, hvala na prijevodu, ali nije potreban ćirilicu sam savladao sa nekih 16 godina a sta fali komunizmu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Joža svi smo mi pomalo Joža ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Samo ti daj,sve je to rock n roll,,,, ја не дајем ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) циција сам зар нејси скаЧнуо до сад м ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Jel ja sam kao mangup,,,,jel bona,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Samo ti daj,sve je to rock n roll,,,, ја не дајем ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) циција сам зар нејси скаЧнуо до сад м ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) A jel Vucce,imal rakije u tom selu gdje si odsjela,,ahhahahha
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Bradpresto Pitt je napisao: Jel ja sam kao mangup,,,,jel bona,,, jes vala Pitoslave pravo si se promangupirao ono baš.. al bašš
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: A jel Vucce,imal rakije u tom selu gdje si odsjela,,ahhahahha немам појма о којем селу ти сад ја сам у најлепшем делу Београда нарафски да има, што ракијЧета било неби ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Jel ja sam kao mangup,,,,jel bona,,, jes vala Pitoslave pravo si se promangupirao ono baš.. al bašš Do valjda od ovog proljeca i promijene vremena,,hahahahha
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 124 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|