|
Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Julia je napisao: Hvala vam... P.S...samo da dodam..Da svaki dan bude nas dan.. i Da svaki dan dobijamo poklone (ne mislim u materijalnom smislu..osmeh ili lepa rec je dovoljna) važi, ali sutra
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ti si meni uvjek special dozivljaj,,,, јел то аморфно квадрату пресека ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jest,mala moja dajem ti na znanje,sila masi daje ubrzanje,,,hahahhaha,njutnov zakon,jamislim
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Iskra je napisao: kad god odem na prvu stranu i vidim ovaj zumbul ja počnem da se smejem ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ретко цвече којеобашка мириши ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: Мо такође, све да данас буде по реду, и да тако целу годину прати у смењивању само бољег од лепшег ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) znas i gotovo ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ti si meni uvjek special dozivljaj,,,, јел то аморфно квадрату пресека ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jest,mala moja dajem ti na znanje,sila masi daje ubrzanje,,,hahahhaha,njutnov zakon,jamislim ох даклеМ с теб морем о тијем формулама ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Picard je napisao: e, ja danas nikome nisam čestitao dan žena to mi se čini kao neki komunistički praznik pa mi neugodnjak  Vuki, hvala na prijevodu, ali nije potreban ćirilicu sam savladao sa nekih 16 godina a sta fali komunizmu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ti si meni uvjek special dozivljaj,,,, јел то аморфно квадрату пресека ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jest,mala moja dajem ti na znanje,sila masi daje ubrzanje,,,hahahhaha,njutnov zakon,jamislim ох даклеМ с теб морем о тијем формулама ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tako je,formulom do uspjeha,,,hahhahaha
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Picard je napisao: e, ja danas nikome nisam čestitao dan žena to mi se čini kao neki komunistički praznik pa mi neugodnjak  Vuki, hvala na prijevodu, ali nije potreban ćirilicu sam savladao sa nekih 16 godina Pik, znaš bre da se šalim ti kajkavski ja ću serbskojužnjački i posle nek kažu da nisamo poliglote ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Tako je,formulom do uspjeha,,,hahhahaha о коју си се овајдио јаоо бре БреДкасти лоопетам ко промајка, не замерај ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Julia je napisao: Picard je napisao: e, ja danas nikome nisam čestitao dan žena to mi se čini kao neki komunistički praznik pa mi neugodnjak  Vuki, hvala na prijevodu, ali nije potreban ćirilicu sam savladao sa nekih 16 godina a sta fali komunizmu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Joža
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 126 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|