Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
dobro veče i tebi takodje
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
вече Јулија такође, срећан празник ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Pa otkud znam,ja te intezivno dozivljavam,,hahahahhaha хахахаха видим неШто данаске сам ти посебан доживљај ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ti si meni uvjek special dozivljaj,,,,
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e da i vas pozdravim ovdje sretan vam praznik i sve ostalo sto vam se danas desilo ili ce vam se desiti 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Hvala vam... P.S...samo da dodam..Da svaki dan bude nas dan.. i Da svaki dan dobijamo poklone (ne mislim u materijalnom smislu..osmeh ili lepa rec je dovoljna)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ti si meni uvjek special dozivljaj,,,, јел то аморфно квадрату пресека ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kad god odem na prvu stranu i vidim ovaj zumbul ja počnem da se smejem ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Picard je napisao: ćao ćao
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Мо такође, све да данас буде по реду, и да тако целу годину прати у смењивању само бољег од лепшег ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
e, ja danas nikome nisam čestitao dan žena to mi se čini kao neki komunistički praznik pa mi neugodnjak  Vuki, hvala na prijevodu, ali nije potreban ćirilicu sam savladao sa nekih 16 godina
|
|
|
|
|
|