Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kad si pisao o meni? podseti me ja malo senilna jbg ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Pitoslave odgovori al danas .. akcenat na danas u cajtnungu sam sa vremenom al bi da te ispoštujem kao starog čaterskog druga ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Iskra je napisao: Pitoslave odgovori al danas .. akcenat na danas u cajtnungu sam sa vremenom al bi da te ispoštujem kao starog čaterskog druga ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Može i poslije,nije grada...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
aaa pa jel ti misliš da ČU ja uvek vako puno da pišem pa nisam blesava valjda Bože ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: aaa pa jel ti misliš da ČU ja uvek vako puno da pišem pa nisam blesava valjda Bože ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) hahhaah,neznam ja,nikaj nevem,,,što bi rekli,,,
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ha.. pa našta ti ja ličim na onu kockicu e znaš kako je moja baba govorila ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: ha.. pa našta ti ja ličim na onu kockicu e znaš kako je moja baba govorila ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) koja kokica,misliš pop-corn?
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Što god bi ja tebi sada ovde napisala onako od srca drugarski.. to bi se okrenulo ili bi ti čak dapače obrnuo u svoju korist nekom pričom koja moze a ne mora nikome biti simpatična ( našta ćeš ti NARAVNO reći) kako si uvek u pravu i kako uvek sve znaš i td itd.. sobzirom da se znamo dugo već.. šta znači znamo ... pa ovako.. pišemo se kad se sretnemo ovde a i kad smo se nekad davno sretali na čatovima moram priznati da nekada TVOJ humor ne razumem.. al biče da je problem u meni a ne u tebi
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Bradpresto Pitt je napisao: Iskra je napisao: ha.. pa našta ti ja ličim na onu kockicu e znaš kako je moja baba govorila ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) koja kokica,misliš pop-corn? ne nego na hepo ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: Što god bi ja tebi sada ovde napisala onako od srca drugarski.. to bi se okrenulo ili bi ti čak dapače obrnuo u svoju korist nekom pričom koja moze a ne mora nikome biti simpatična ( našta ćeš ti NARAVNO reći) kako si uvek u pravu i kako uvek sve znaš i td itd.. sobzirom da se znamo dugo već.. šta znači znamo ... pa ovako.. pišemo se kad se sretnemo ovde a i kad smo se nekad davno sretali na čatovima moram priznati da nekada TVOJ humor ne razumem.. al biče da je problem u meni a ne u tebi ma nije u tebi,nego netko nešto ne voli a netko to voli,mislim na humor,o ukusima se ne raspravlja,,,hvala na iskre(nosti)..ahhahahaha
|
|
|
|
|
|