|
Autoru |
Poruka |
Tajanstveni
|
|

Pridružio se: 06 Mar 2013, 21:05 Postovi: 111
|
Вучица je napisao: e kada Tajanstveni vako napiše romantiku prosto te milinKa oko srcka strefi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Jel' te strefilo na pravo mesto, ili da se malo pomerim? U levo, u desno, ovamo, onamo, samo, šapni... Danas radim ove stvari za dž... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
Poslednji put menjao Tajanstveni dana 08 Mar 2013, 13:50, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Вучица je napisao: taman ktedok da odŠećkam kad ete teb elem nerFirka me ovaj manijaklani manijaČko moram da ga napojim s neko piFce da si malko skrati prstiče ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ali samo prstiće ,Vuki dušo. Daj pivo i ti. Ti i Iskrica će me gledate ,dok ja pijem. Nema za vas... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Tajanstveni je napisao: Вучица je napisao: e kada Tajanstveni vako napiše romantiku prosto te milinKa oko srcka strefi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Jel' te strefilona pravo mesto, ili da se malo pomerim? U levo, u desno, ovamo, onamo, samo, šapni... Danas radim ove stvari za dž... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) e kod mene moraŠ plaČaš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Tajanstveni je napisao: Вучица je napisao: e kada Tajanstveni vako napiše romantiku prosto te milinKa oko srcka strefi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Jel' te strefilo na pravo mesto, ili da se malo pomerim? U levo, u desno, ovamo, onamo, samo, šapni... Danas radim ove stvari za dž... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) a di kultura msm di cveće i to ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
![[kiss22.gif] [kiss22.gif]](./images/smilies/kiss22.gif) van moment in taaaaaaaajm
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Nesam voajerčina ,Vuki,ja sam akter dešavanja ,kad ga ima,naravno ... Pojedeš mi uvo ,baš ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) šo ja da ga izem valjdaK ima koj če dugačko mori tih 245km ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ti neće puziš ,pa da ti je dugačko ... Izedi ga ti ,ti to najbolje radiš ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
_MaNiaC_ je napisao: Ali samo prstiće ,Vuki dušo. Daj pivo i ti. Ti i Iskrica će me gledate ,dok ja pijem. Nema za vas... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) er pokvarenŠtino edna ja i s oči morem pijuckam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Tajanstveni
|
|

Pridružio se: 06 Mar 2013, 21:05 Postovi: 111
|
Вучица je napisao: Tajanstveni je napisao: Вучица je napisao: e kada Tajanstveni vako napiše romantiku prosto te milinKa oko srcka strefi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Jel' te strefilona pravo mesto, ili da se malo pomerim? U levo, u desno, ovamo, onamo, samo, šapni... Danas radim ove stvari za dž... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) e kod mene moraŠ plaČaš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) O zar i na Osmi mart? Ne pravim pitanje, koliko? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
_MaNiaC_ je napisao: Ti neće puziš ,pa da ti je dugačko ... Izedi ga ti ,ti to najbolje radiš ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) e ugasio si ga mejkice mi moje ima da izeš ćutek sam taki jel ti ja mori ličeim na puZeće lagere m moriiiiiiiiiiiiiii suva mota neokresana če da radi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Ali samo prstiće ,Vuki dušo. Daj pivo i ti. Ti i Iskrica će me gledate ,dok ja pijem. Nema za vas... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) er pokvarenŠtino edna ja i s oči morem pijuckam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) S` oči ,nes`oči,ne pipaj mi pivo. Ostalo može ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 159 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|