Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
šta pijete
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
дај ома мен нешто жестоко да ме лоопне пошто нисам лоопнута дофољно ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
vuja kojic je napisao: šta pijete 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: ovo sam bila snimila na ono čudo al me bilo sramota da pošaljem tamo če kazu koja je ova što kuka mora da je boli zub ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) kako bre ne umeš...pa tako se većina proslavila...grdne pare da zaradiš klagenfurt,beč.minhen 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: ovo sam bila snimila na ono čudo al me bilo sramota da pošaljem tamo če kazu koja je ova što kuka mora da je boli zub ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) kako bre ne umeš...pa tako se većina proslavila...grdne pare da zaradiš pa nemam bogatog ujaka da mi plati ploču jaooooo sad se rasplakah Kojče pa Džeka pijemo samo nas on moze smiriti ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
ja vidim praznu flašu i pola čaše....oćeš da se pokoljemo? 
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
vuja kojic je napisao: klagenfurt,beč.minhen  smsove da šaljemo ko besni...ih pa haljinče sa šljokama da kupimo...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
prazna čaša na mom stolu .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
мен се нештој лока бакарди е сутра чем вала па нек биднем летва ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...imate pozdrave od eme iz kafane..uz stihove pesme... ...op mala bosonoga kako zivis bez onoga..a posen tog hita..uslediloe uzicko kolo... ...kaze da se povatala u njeg i da se izdjipala..sve u svemu..ja u njoj..prenosim ve pozdrave..  ...
Poslednji put menjao siN bRutaL dana 08 Mar 2013, 00:01, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|