Autoru |
Poruka |
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Nemoj samo da mi kažeš ,da je ovaj pas na slici tvoj ? Nije valjda da čuvaš pedersko kuče ? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
_MaNiaC_ je napisao: [ Ne smem da ti kažem ,šta mi se je učinilo da si napisala. Na trenutak pomislih ,da nisam ja jedini koji je ovde lud. Ali onda shvatih ,da ,ipak ,jesam ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) sve što ti misliš u prstiČima je al znaeŠ ti men ne merem ja toj tako moram malko da obojim ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_MaNiaC_ je napisao: Nemoj samo da mi kažeš ,da je ovaj pas na slici tvoj ? Nije valjda da čuvaš pedersko kuče ? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Moj bre vidi ga kakv je šmekerrrr ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Znam te Vuki dušo ,ko te ne zna, kupiJo bi ti aviJona. Misl`im ,kupio bi ti ga i ja ,iako te znam ,nego nEsam pri parU (akcenat na "U")... Iskrice ,ovde se parkira neki ,nemac li je ,šta li je... Ima onaj kaminoet američkog tipa ,te sebe nacrtao na njemu u prirodnoj veličini. Deluje mi kao neki derpe... E on ,isto takvo kuče nosi po ruke ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Vulence ako je ženkica.. vidi da napravimo poso ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Iskra je napisao: Vulence ako je ženkica.. vidi da napravimo poso ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma kakva ženkica ,rekoh ti da je taj nemac ,najverovatnije ,peder a oni se groze ženskog roda ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
Poslednji put menjao _MaNiaC_ dana 07 Mar 2013, 15:22, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
samo da umutim šlag ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Nešto se razmišljam,a ujedno i apelujem... Što li me ne uzme neka žena da me čuva ,nije mi jasno. Nego sve one čuvaju kuce i mace... Ja sam mnogo dobar i lak za čuvanje. Samo mi da guzu ca se zaigram... Da ljubim i grickam i miran sam k`o bubica ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|