Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: megi ajde još jednu odsviraj,al ako znaš kolo,,hahahah BreDkasti si zalutao il ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Iskra je napisao: ma da bole vas brigada što ja pravim slovne greške ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) ix bre Dado el ti viš kolko sam ja gladna nemerem da ubodem prafo slovce a kam da brez grešku neotkuckam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Tuci me snažnooo ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ovo ti je prvo milovanje zatO uživlji dokleM možeš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ako već mogu da biram ,samo snažnooo... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Вучица je napisao: Iskra je napisao: ma da bole vas brigada što ja pravim slovne greške ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) ix bre Dado el ti viš kolko sam ja gladna nemerem da ubodem prafo slovce a kam da brez grešku neotkuckam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa di ja da vidim kad sam čoRava miČo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
_MaNiaC_ je napisao: Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Tuci me snažnooo ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ovo ti je prvo milovanje zatO uživlji dokleM možeš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ako već mogu da biram ,samo snažnooo... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) viš da mi ribaČa četka na gotofs ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Tuci me snažnooo ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ovo ti je prvo milovanje zatO uživlji dokleM možeš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ako već mogu da biram ,samo snažnooo... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) viš da mi ribaČa četka na gotofs ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ne smem da ti kažem ,šta mi se je učinilo da si napisala. Na trenutak pomislih ,da nisam ja jedini koji je ovde lud. Ali onda shvatih ,da ,ipak ,jesam ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Iskra je napisao: Вучица je napisao: Iskra je napisao: ma da bole vas brigada što ja pravim slovne greške ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) ix bre Dado el ti viš kolko sam ja gladna nemerem da ubodem prafo slovce a kam da brez grešku neotkuckam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa di ja da vidim kad sam čoRava miČo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i posle kažu štoj smo Dadenzi moram si dŽozle jopet nabavim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
sve mi nešto mutno pred oči more bit da mi dioptrija ne odgoFara ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Iskrice ,ja mislim da je to zbog kiše i pojačane vlažnosti vazduha ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
_MaNiaC_ je napisao: Iskrice ,ja mislim da je to zbog kiše i pojačane vlažnosti vazduha ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) misliš sve je moguče..da..da.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|