Autoru |
Poruka |
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Iskra je napisao: umesto L ja stavih K o bem ti čorave žene al sam prepravila ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) e sad znam da je sve u redu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Iskra je napisao: umesto L ja stavih K o bem ti čorave žene al sam prepravila ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) Sve sam razumAo ,ništa ne brini. I bolje je "L" od "K" u svakom slučaju ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Bradpresto Pitt je napisao: megi ajde još jednu odsviraj,al ako znaš kolo,,hahahah Pitoslave promašio si temu.. čini mi se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: megi ajde još jednu odsviraj,al ako znaš kolo,,hahahah ti garant u knjižari kupuješ salamu
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: umesto L ja stavih K o bem ti čorave žene al sam prepravila ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) e sad znam da je sve u redu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa ja jel sam došo il sam pošo da ne kazem ono drugo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
_MaNiaC_ je napisao: Iskra je napisao: umesto L ja stavih K o bem ti čorave žene al sam prepravila ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) Sve sam razumAo ,ništa ne brini. I bolje je "L" od "K" u svakom slučaju ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) u zadnjem trenu lupih se po prstima da ne napišem nešto ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Iskra je napisao: Najgora je napisao: Iskra je napisao: umesto L ja stavih K o bem ti čorave žene al sam prepravila ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) e sad znam da je sve u redu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa ja jel sam došo il sam pošo da ne kazem ono drugo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kaži...kaži...znaš da volim kad pričaš ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Iskra je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Iskra je napisao: umesto L ja stavih K o bem ti čorave žene al sam prepravila ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) Sve sam razumAo ,ništa ne brini. I bolje je "L" od "K" u svakom slučaju ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) u zadnjem trenu lupih se po prstima da ne napišem nešto ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) To ne bi ,nikako ,promenilo moje mišljenje o tebi. Mada ,"L" je "L"... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
_MaNiaC_ je napisao: Tuci me snažnooo ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ovo ti je prvo milovanje zatO uživlji dokleM možeš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma da bole vas brigada što ja pravim slovne greške ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
|