Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
оде Дадица одок и ја ај свима шарене снове желим и лепо павкајте ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Najgora je napisao: mmm je napisao: vidi Najgore..gde si ti bila do sada..izvestaj zdravo mmm...kako si ti? kako su tvoji? ja onako napeto.. koji moji..ko te zanima..
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Вучица je napisao: оде Дадица одок и ја ај свима шарене снове желим и лепо павкајте ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) laku noć ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Vuckice..spavaci kiss..dva
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
mmm je napisao: ja onako napeto..
uh! pa zašto pobogu? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Trile je napisao: Nikita je napisao: ma gde ces sad Mili Duso ? ajde , ne pravi se luda pozuri.. evo noge iskida , pa cekaj me bre ...vidis ti kolike su mi stikle ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
auuuu svi odose tztztztzt pa ljudi ko ide laku noc , a sta ja da radim kad mi se ne spava ?
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
ma oduvek ja imam taj problem..tu napetost
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Nikita je napisao: auuuu svi odose tztztztzt pa ljudi ko ide laku noc , a sta ja da radim kad mi se ne spava ? eo pitaj mačka što je napet 
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
i on pio mleko ?
auuuu jesi se proverio bre? Ja malo pre proverila svetlim li u mraku....ali za sda sve u redu ahahahahahha
|
|
|
|
|
|