Autoru |
Poruka |
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...da se zaposlim ko skretnicar..  ...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ja znam da tamo neki znaju ono sto oni drugi znaju , ali ne znaju da nista neznaju oni koji su znali kao da znaju .I opet onda ja znam da ti znas da oni sumnjaju da znaju ono sto mi ne znamo...... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da odem da legnem u krevetic
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
klik ...upravo korisnik mozga se iskljucio , molimo za bilo koja pitanja ostavite pisanu poruku , prvom prilikom cemo vam se javiti. Hvala na razumevanju.
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Nikita je napisao: ja znam da tamo neki znaju ono sto oni drugi znaju , ali ne znaju da nista neznaju oni koji su znali kao da znaju .I opet onda ja znam da ti znas da oni sumnjaju da znaju ono sto mi ne znamo...... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) uh, ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Nikita je napisao: ja znam da tamo neki znaju ono sto oni drugi znaju , ali ne znaju da nista neznaju oni koji su znali kao da znaju .I opet onda ja znam da ti znas da oni sumnjaju da znaju ono sto mi ne znamo...... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i zna li tko što uopće, nego bolje ovak nego se opterećivat razmišljanjem...nije to za nas...  )))))
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jaoooJ,zbog cega li me boli glava? 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da nije od loseg vina She  @ koliko li ce ovaj majstor cistiti klimu...sporina je njihov zastitni znak zebali su i crnogorce-bez uvrede molit cu lijepo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|