|
Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
jela King
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ja sam ustao oko 7 i planirao da istrčim standardnih 10 km. Međutim, mama me zamolila da joj pomognem pa sam odlučio da prošetam malo više od 10 km. Otišli smo do brane i prešli u Srbiju, pošto je most zatvoren. Tamo nas je gospodin sa naše strane sa natpisom ''granična policija'' zamolio da mu kupimo Kurir ili Alo. Čoveku je očigledno dosadno pa ga zanimaju novinarske izmišljotine o tuđim životima, čim čita najgore novine. Išao sam džaba, zbog 2,5 kg mesa, mogla je to mama i sama ali ajde... Dok sam je čekao ispred zgrade Opštine MZ prošao je jedan poznat lik, koji je skoro bio na TV-u i YT i otišao u zgradu opštine. Ja sam mu rekao dobar dan (mada je bilo jutro) a on mi je odgovorio dobar dan. Tutnjalo mi je u glavi, i'm famous, i'm famous... Preko puta Opštine u MZ je mali parking sa 7 automobila i kontejnerom. 4 sa lozničkim tablicama, 2 sa beogradskim i jedan sa valjevskim. Kontejner nije imao tablice. Prošlo je 10-ak automobila dok sam čekao mamu, i svaki je bio sa lozničkim ili beogradskim tablicama. To su verovatno 2 grada sa najviše stanovnika u Srbiji. Jedan čovek u nekom čudnom automobilu sa lozničkim tablicama je otišao u pravcu Bajine Bašte... Prošle su 3 devojke i verujte mi kad bi od svake uzeo ono najbolje i sastavio jednu odličnu, bila bi malo lepša od mene... Pored mene je prošao i moj profesor Srpskog iz srednje, ja sam rekao dobar dan a on je klimnuo glavom... U povratku se mami išlo u WC, ja sam joj rekao da se sakrije negde gde je niko neće videti i da pazi jer je strmo da ne ode u Drinu... Ne znamo plivati ni ja ni ona... i rekoh joj i da mi ostavi novčanik, ali ona je odlučila da trpi do kuće, verovatno ima nešto veoma vredno u novčaniku... Kad smo se vraćali nazad i pokazivali ličnu, oko nogu nam se vrteo cukica po imenu Milisav... osetio Milisav šta je u kesi... sa naše strane nismo dobili 20 dinara za novine ali nema veze... I onda sam došao kući i čekao nekih pola sata, da se neko pojavi na forumu da mu ovo ispričam...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Šta je tu za yes ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Sve...jer će ispast genijalno! 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Boss je napisao: Ja sam ustao oko 7 i planirao da istrčim standardnih 10 km. Međutim, mama me zamolila da joj pomognem pa sam odlučio da prošetam malo više od 10 km. Otišli smo do brane i prešli u Srbiju, pošto je most zatvoren. Tamo nas je gospodin sa naše strane sa natpisom ''granična policija'' zamolio da mu kupimo Kurir ili Alo. Čoveku je očigledno dosadno pa ga zanimaju novinarske izmišljotine o tuđim životima, čim čita najgore novine. Išao sam džaba, zbog 2,5 kg mesa, mogla je to mama i sama ali ajde... Dok sam je čekao ispred zgrade Opštine MZ prošao je jedan poznat lik, koji je skoro bio na TV-u i YT i otišao u zgradu opštine. Ja sam mu rekao dobar dan (mada je bilo jutro) a on mi je odgovorio dobar dan. Tutnjalo mi je u glavi, i'm famous, i'm famous... Preko puta Opštine u MZ je mali parking sa 7 automobila i kontejnerom. 4 sa lozničkim tablicama, 2 sa beogradskim i jedan sa valjevskim. Kontejner nije imao tablice. Prošlo je 10-ak automobila dok sam čekao mamu, i svaki je bio sa lozničkim ili beogradskim tablicama. To su verovatno 2 grada sa najviše stanovnika u Srbiji. Jedan čovek u nekom čudnom automobilu sa lozničkim tablicama je otišao u pravcu Bajine Bašte... Prošle su 3 devojke i verujte mi kad bi od svake uzeo ono najbolje i sastavio jednu odličnu, bila bi malo lepša od mene... Pored mene je prošao i moj profesor Srpskog iz srednje, ja sam rekao dobar dan a on je klimnuo glavom... U povratku se mami išlo u WC, ja sam joj rekao da se sakrije negde gde je niko neće videti i da pazi jer je strmo da ne ode u Drinu... Ne znamo plivati ni ja ni ona... i rekoh joj i da mi ostavi novčanik, ali ona je odlučila da trpi do kuće, verovatno ima nešto veoma vredno u novčaniku... Kad smo se vraćali nazad i pokazivali ličnu, oko nogu nam se vrteo cukica po imenu Milisav... osetio Milisav šta je u kesi... sa naše strane nismo dobili 20 dinara za novine ali nema veze... I onda sam došao kući i čekao nekih pola sata, da se neko pojavi na forumu da mu ovo ispričam...  u kompletu sa 20 dinara za Alo..sve me nasmijalo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
simpa priča
ovo me oraspoložilo
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Boss,  pa ti si bio pravo vredan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Mojne je napisao: simpa priča
ovo me oraspoložilo ...zadovoljilo, nisam jedini ludak ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Boss je napisao: Ja sam ustao oko 7 i planirao da istrčim standardnih 10 km. Međutim, mama me zamolila da joj pomognem pa sam odlučio da prošetam malo više od 10 km. Otišli smo do brane i prešli u Srbiju, pošto je most zatvoren. Tamo nas je gospodin sa naše strane sa natpisom ''granična policija'' zamolio da mu kupimo Kurir ili Alo. Čoveku je očigledno dosadno pa ga zanimaju novinarske izmišljotine o tuđim životima, čim čita najgore novine. Išao sam džaba, zbog 2,5 kg mesa, mogla je to mama i sama ali ajde... Dok sam je čekao ispred zgrade Opštine MZ prošao je jedan poznat lik, koji je skoro bio na TV-u i YT i otišao u zgradu opštine. Ja sam mu rekao dobar dan (mada je bilo jutro) a on mi je odgovorio dobar dan. Tutnjalo mi je u glavi, i'm famous, i'm famous... Preko puta Opštine u MZ je mali parking sa 7 automobila i kontejnerom. 4 sa lozničkim tablicama, 2 sa beogradskim i jedan sa valjevskim. Kontejner nije imao tablice. Prošlo je 10-ak automobila dok sam čekao mamu, i svaki je bio sa lozničkim ili beogradskim tablicama. To su verovatno 2 grada sa najviše stanovnika u Srbiji. Jedan čovek u nekom čudnom automobilu sa lozničkim tablicama je otišao u pravcu Bajine Bašte... Prošle su 3 devojke i verujte mi kad bi od svake uzeo ono najbolje i sastavio jednu odličnu, bila bi malo lepša od mene... Pored mene je prošao i moj profesor Srpskog iz srednje, ja sam rekao dobar dan a on je klimnuo glavom... U povratku se mami išlo u WC, ja sam joj rekao da se sakrije negde gde je niko neće videti i da pazi jer je strmo da ne ode u Drinu... Ne znamo plivati ni ja ni ona... i rekoh joj i da mi ostavi novčanik, ali ona je odlučila da trpi do kuće, verovatno ima nešto veoma vredno u novčaniku... Kad smo se vraćali nazad i pokazivali ličnu, oko nogu nam se vrteo cukica po imenu Milisav... osetio Milisav šta je u kesi... sa naše strane nismo dobili 20 dinara za novine ali nema veze... I onda sam došao kući i čekao nekih pola sata, da se neko pojavi na forumu da mu ovo ispričam... hahahaha ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 73 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|