Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
necu da vam pokazujem nema smisla, prepricacu vam
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nemO samo u dve tri reči ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
kurati dečkić ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
krenula opet da vozam bajs ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e to je lijepo Iskra..podrzavam:)
@neki koncert na kojem sam zavrsila veceras prava lokalna alternativna scena hehe...snimala sam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo.. baČila sam se na bajs, vežbe koje sam bila zanemarila i šetnja od sat vremena.. pa malo li je ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
mislih da u ovo prdiZborno vreme ovako nešto nije moguće, al avaj, Kesić i Mićko su tako fenomenalno odradili ko na malom odmoru, uh a koji bi to bio izliv bilborda u mozak da su tek na velikom odmoru zašiljili olovuku elem, imanadina smeha tačno 27 minuta pa izvolte odgledajte
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E bas ovaj Shale zna nekad reci. Danas covjek rekao i napisao.
''S godinama sam shvatio da je svatko tko zabada nos u tuđi život, svatko tko osuđuje i soli pamet, negdje duboko u sebi istinski nesretan rasporedom kojim je posložio svoju unutarnju sobu. Vrhunac čine ljudi koji ti kažu – daj odrasti. Takvi ne samo da su ubili ono predivno dijete u sebi. Ti su u pravilu smrtno i beskrajno dosadni. Mile mi majčice, podići ću ustanak. Ne zbog sebe, jer s godinama sam shvatio sve što sam trebao shvatiti, kormilo je čvrsto u mojim rukama, i nikakve sitne duše ne mogu oštetiti moja jedra. Ne zbog sebe, nego zbog svih klinaca koji na životnim mapama tek crtaju pravce i kurs, nesigurni u ishod plovidbe. I nemaju pojma da nije bitan ishod, bitno je samo isploviti iz luke, i tamo daleko iza ostaviti glupa pitanja dušebrižnika.''
Shale Hrvoje Salkovic
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Shale udaj se za mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|