Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Trile je napisao: Vuka ima najbolje noge, to je fakat naravno i ja, ali to ce tek da bude fakat svojevremeno sam reklamirala čarapke gosn Trifune hvala na komplimenat ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Bradpresto Pitt je napisao: LaYa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma lazo ne pratim muske samo zenskice,vidio sam i tebe,ko avion si,,,,, jel ko mlazni ili boing ili...sta znam ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ko DC-10,,,,hahahahahahah ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Вучица je napisao: Picard je napisao: Vuki, a trudio se Triki, bar mu to priznaj al' jbg nije to to, vidila si i sama ili je to LejKa skinunla s net naaaaaajn
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Picard je napisao: Vuki, pa meni sad baš neugodnjak msm ono  Pik ja nedelim komplimente tek tako ete pitaj komŠu znamo se pa če ti rekne mada to što si Dalmoš uhhhh srcko mi oma drnda da znaeš i nema neugodno i stas i glas a bome i mozak uh blago onoj koju ti zavodiŠ
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Trile je napisao: Pikulice, ja nisam to video, jesi bas neki tako ti starom drugu pa ti me vidio još prošle godine e sklerozo moja
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Dobar dan želim ... Vučice,darlin` ,da nijesam nešto propustija ,slučajto ? Kude su tej noge ? LaYice ... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: Picard je napisao: Vuki, pa meni sad baš neugodnjak msm ono  Pik ja nedelim komplimente tek tako ete pitaj komŠu znamo se pa če ti rekne mada to što si Dalmoš uhhhh srcko mi oma drnda da znaeš i nema neugodno i stas i glas a bome i mozak uh blago onoj koju ti zavodiŠ Opalaaaaa,stopala,,,,
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Picard je napisao: de s' mojne, legendo