Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
da GiGi. ceo jedan objekat. Garaza u nizu je u pitanju. I dosta njih je od tih garaza napavilo letnjikovce jer se nalaze na jako lepom mestu. Teren je takav da se od toga dobiju tri nivoa po tridesetak kvadratnih metara. ja sam sigao do prve betonske ploce  pa sada majstori skidaju ono sto su salovali. to je ona drvena konstrukcija na koju se izliva beton.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
GiGi je napisao: ...jela sam... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) Možda sam ti zaboravio reći da ne volim bucmaste. Ja sam išao po novine i još nešto pokupovao.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A ti ne radiš ljetnikovac? Ili?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Boss je napisao: Možda sam ti zaboravio reći da ne volim bucmaste. Baš me briga...ja volim sebe kad jedem... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
radim naravno, samo ce biti multifunkcionalan 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
šta sam radila ček da se setim a da ručala sam i peglala.. i sredjivala ormane i tako
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
била напољу ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
|
|
|
Gorštak
|
|

rang

Pridružio se: 06 Sep 2013, 21:00 Postovi: 609
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Tuširala sam se...uživancija!
|
|
|
|
|
|