Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Zapravo kucao sam u Wordu, pokušavao pomoću jedne formule da izračunam koliko ćemo nas dvoje biti u vezi... nisam uspeo jer nisam imao tvoju pomoć, logično ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Sad si me podsjetio na jednog frika iz našeg Big Brothera koji je objašnjavao jednoj likuši kako on izračunava pomoću neke tablice ili formule postotak koliko šanse ima kod djevojaka koje mu se sviđaju... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Lepo što sam te podsetio na bilo šta i bilo koga, pa čak i nekog frika. ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a jel može pitanje šta nisam pošto su me moji ubacili u mašinu samo tako ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
tako nekako samo bez centrifuge ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
jeo plazmu 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Gledam imaš li dlakave ruke...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
 medium 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
 Kakav si si to shake smiksao? 
|
|
|
|
|
|