Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 23 Avg 2025, 23:01

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 16:05
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

ne znam majke mi...jedino Senku da pitam :D
haha..salim se...hoce i on, i on tebe hvali..samo citaj izmedju redova ;)

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 16:08
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Julia je napisao:
Molena je napisao:
ma sve ok Julia...ali opet cu samo nadodati, da treba podvuci crtu ovdje i u reali...znati razluciti a ne moze to svako..eto ta tvoja prijateljica.
Vidim Senka napisala tamo komentar..vi slobodni..kakve veze ima ko je u kakvom stanju, ako su to samo slova koja ti u odredjenom trenutku gode..ali stvar je kontrole i recimo zrelosti pa i iskustva.
Meni je nezrelije kad ona koja nije slobodna..napise da ima simpatiju na netu, leptirici ovo ono..iako i to mogu prihvatiti...ako si svjestan stvarnosti i realnosti, ne zaneses se previse, na zemlji si cvrsto...a ok..kratkorocno ''uzivanje'' nazovimo ga tako.

Jednom se mozes zaebati, neiskusan..progutalo te sve to nesto novo..ali drugi put je vec tesko...Msm ako ti se stalno desavaju takve stvari na netu onda si mazlum i nemas svog zivota....nisi zreo , nemas svoj zivot i dosadno ti je ...
Ta tvoja prijateljica...ne znam, ne znam za takve slucajeve i nemam iskustva...sve mi je to smijesno i nekako djecije iskreno da ti kazem.
Ja sve mislim da su barem ovdje na ovom forumu, koliko toliko dosta zreliji ljudi i u nekim ,hmmm...da kazem godinama valjda, sa nekim iskustvom u zivotu..tako da ne vjerujem u cisto pretapanje iz supljeg u prazno.
U svakom slucaju JA sam za opciju vidjavanja..

sa ovim boldovanim se pogotovo slazem...Tacno da se covek moze u svemu u zivotu jednom zahebati..
Slazem se i sa tim tj i ja tako gledam da su ljudi na ovom forumu stabilni u svakom pogledu, manje vise, hajde nekad svako iskoci ali dobro..valjda zato i pisemo ovde..
Ali slucajeva Moli..ima mnogo..te ogrezlosti u Net svet..ali ono bas..ne samo kod nas..nego uopste..Koliko je virtuleni svet ustvari ljudima bitan na neki nacin i koliko ga shvataju ozbiljno..
Pa uzmi samo onaj slucaj..zaboravila sam gde bese, ali e stampa danima pisala o tome..kada su platili drug i drugarica valjda liku da ubije devojku jer je ovu osramotila na Fejsu...sta god to znacilo..
al dobro sad..da ne idemo u krajnosti..extrema ima svuda..cim ih ima u reali mora ih imati i na netu...samo sto se na netu osecaju jos mocnije valjda..

PS..mislim da je Senka to slobodni napisala, bar sam ja tako shvatila, u smislu da ljudi koji treba tek da osete ili nadju ili kako god tu pravu ljubav, da se vezu za nekoga, da stvaraju porodicu, da se ne zaludjuju virtuleniom svetom...ali ono u pravom smislu zaludjuju -da ga zive...vec da se okrenu reali, a Net je samo odmor i dobra zabava..
Ja sam bar tako shvatila...

Julia,ti si odlično shvatila.
I Molena je.
Samo Molena želi da predstavi kako njoj paše.Molena voli da radi tako.
Ja nekada ni ne ragujem,kad mene čačka.
Navikla sam na nju takvu a i ebe mi se šta Molena misli o meni.Najiskrenije.
Tačno je...ja ću za koji dan napuniti 46 godina.
Imam porodicu,sina i muža.
Obrazovana sam,imam posao o kojem mnogi mogu samo sanjati.
Materijalno obezbijeđena za cijeli život.
Imam sve...gotovo sve...Malkice mi 'šteka' zdravlje,zezaju me dugogodišnje alergije.
Na netu sam slobodna kao i svaka druga osoba.
I mogu raditi šta god mi padne na um.
Ne moram misliti kako ću 'sobaliti' nekog da me oženi,da mi napravi dijete...ne moram misliti da li ću sutra imati za hljeba...
Ne moram ni do kancelarije otići,ako mi se ne ide.
Privatni život mi je sređen.
Mogu se zezati do mile volje,kad hoću,ako hoću i s kim hoću.
A da li to i radim,to je sasvim stota stvar.
A i kad bih radila,niko mi zamjerio ne bi,pa ni sin.
Ovoo je samo net,virtuala i ništa drugo,i ništa više.

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 16:13
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Molena je napisao:
vjerovatno na mail...jer se ne pepejises :lol: :lol: ..msm meni ej to vic, ali ok....uzivaj Senka.

I skype,i instagram...i sve što net pruža...
Ali,šta tebe briga za to?
Ti o meni ne znaš ama baš ništa i bolje ti je da me više ne komentarišeš.

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 16:22
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

..bilo je lakse nego sam mislila.

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 16:29
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Molena je napisao:
..bilo je lakse nego sam mislila.

Šta?
Zar si mislila da nemam skype...Božeeee...
I ne insinuiraj,počinješ lupati gluposti.
A imamo i forumski chat,i na njemu se može štošta saznati.;)

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 16:57
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

...da vas moram procitat u nazad

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 17:06
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

MeGi je napisao:
...da vas moram procitat u nazad

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
Megi..kako si se provela sinoc?

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 17:08
Korisnikov avatar
Born to die

Uff Julija , odlicno
to mi bilo prvi put u zivotu, bas sam bila uzbudjena.
Stvarno je super bilo.

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 17:10
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

MeGi je napisao:
Uff Julija , odlicno
to mi bilo prvi put u zivotu, bas sam bila uzbudjena.
Stvarno je super bilo.

e bas mi drago...
sledeci put te ja vodim na JNA...to je , znas, jos mnogo uzbudljivije ...videces [jupijaja.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 17:24
Korisnikov avatar
Born to die

aha
kad budu igrali ZVEZDA-PARTIZAN
pa da dobijem batina:)

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu