| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Вучица je napisao: Najgora je napisao: Вучица je napisao: муШки ич не качу сличке само мудрују ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) kako ič? Imamo jednog u dečijoj majci bez glave onda drugog sa najsexy papučama iz komšiluka i jednog celog frajera kojeg si rezervisala pa dosta za večeras ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) кога сам ја мори реЗервисала е мрШафко се нерачуна док се не подгоји мсм комша оној с ШтраФте ће утепам могго је да тури јоШте коју ал резервејшн ме копка ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) Čak se i čika s brci prikazao ![[Trile.gif] [Trile.gif]](./images/smilies/Trile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: majica je moja a flašica dečija ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ma ti si moja baby
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
cirka,pokazala se tri ipo coveka
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Najgora je napisao: Čak se i čika s brci prikazao ![[Trile.gif] [Trile.gif]](./images/smilies/Trile.gif) мислиШ на мог Оцу, зар није диФан коГа сам резервејШн Најка? то ми ниси рекнула
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Vucice pa jel dovoljna udica na koju sam se upecala ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Najgora je napisao: Čak se i čika s brci prikazao ![[Trile.gif] [Trile.gif]](./images/smilies/Trile.gif) мислиШ на мог Оцу, зар није диФан коГа сам резервејШн Најка? то ми ниси рекнула Šta ima da ti kažem ja, valjda ti znaš Zelenog I to je bila šala btw ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
jao Niki,sto ti ovde poza...pa ja bih te.... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Dobro veče
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki