| Autoru |
Poruka |
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Da, klinci... Imaju previše samopouzdanja ... Skoro pa bolesno ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
_MaNiaC_ je napisao: Da, klinci... Imaju previše samopouzdanja ... Skoro pa bolesno ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) да знаеш... фали им неки анТраг млоого обесно детенце ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Obesno ? Pa obesi ga onda ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Вучица je napisao: добила сам претеЧу ПП да чу бити смуФкана чим цикне зорка Благош тебе... Извинде, а која Зорка треба да цикне? Тетка Зорка тече Милована из Дрлупе, јел стрина Зорка, чика Јосифова из Куршумлије? Онако, изгледају ми држеће, тешко да ће ноћаске да цикну, ал ако ти кажеш! Ил да ради секирче, да ники не види? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: Vujo LN noćka seko,lepi snovi
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Idem malo kurafte džonjafte tehniku da oprobam
laku vi nockicaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ćao layo....al vas ispraćam 
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Вучица je napisao: добила сам претеЧу ПП да чу бити смуФкана чим цикне зорка Благош тебе... Извинде, а која Зорка треба да цикне? Тетка Зорка тече Милована из Дрлупе, јел стрина Зорка, чика Јосифова из Куршумлије? Онако, изгледају ми држеће, тешко да ће ноћаске да цикну, ал ако ти кажеш! Ил да ради секирче, да ники не види? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) е мој Оцо мили, једино си ти разумео штој тедок речи нарафски да нисам само сам се шалела нек је нам Зорка и жива и здрава и нек на весељу неком цикне нако из свег гласа у некој коло само на весеље мори
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Лејко душице моја лепа... шарено сањај ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|