| Autoru |
Poruka |
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
mmm je napisao: Najgora je napisao: mmm je napisao: nemoj da se neko ponasa dok sam u inspekciji.. neće...svi nešto beže ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nema potrebe za bezanijom..ja dam bocu i idem dalje.. jel onu smešnu? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Najgora je napisao: Nikita je napisao: ma ja sam tu jos ..... da mi nije tebe... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
mmm je napisao: e da..ali boca se placa macak nemoj da si sponzorusa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: Najgora je napisao: vuja kojic je napisao: na sebe više i ne mislim,znaš rekoh ti na skaypu misli...trebaćeš mi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) jbt stvarno,pa šta ćeš ti bez mene ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) to ti pričam ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Nikita je napisao: mmm je napisao: e da..ali boca se placa macak nemoj da si sponzorusa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma za dž mu pričaš
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Nikita je napisao: mmm je napisao: e da..ali boca se placa macak nemoj da si sponzorusa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) haha komsinice..ne zovem ja to tako..to biznis bezbolno bockam a po zelji i bolno.. i bolno naplatim..ha
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
mmm je napisao: Nikita je napisao: mmm je napisao: e da..ali boca se placa macak nemoj da si sponzorusa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) haha komsinice..ne zovem ja to tako..to biznis bezbolno bockam a po zelji i bolno.. i bolno naplatim..ha a bzinis je biznis .... Ovde neko posluzuje lude gljive , mene vata svako vece ...e neka tako mi i treba kad samo mezim , umesto da sednem ko covek za astal i jedem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Nikita je napisao: a bzinis je biznis .... ma to je reklama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|