| Autoru |
Poruka |
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
|
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Don't let me be lonely tonight.
Do me wrong, do me right, Tell me lies but hold me tight, Save your goodbyes for the morning light, But don't let me be lonely tonight.
Say goodbye and say hello, Sure enough good to see you, but it's time to go, Don't say yes but please don't say no, I don't want to be lonely tonight.
Go away then, damn you, Go on and do as you please, You ain't gonna see me gettin' down on my knees. I'm undecided, and your heart's been divided, You've been turning my world upside down.
Do me wrong, do me right (right now baby), Go on and tell me lies but hold me tight. Save your goodbyes for the morning light (morning light), But don't let me be lonely tonight. I don't want to be lonely tonight. No, no, I don't want to be lonely tonight.
I don't want to be lonely tonight.Postoji ova pesma i kao duet sa Patrišom Kaas
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ма јок... видех те него немам појмета ди сам... с мислима... и то... Давне неке `89 упознала сам г-дина Драгана Стојнић у бившем клубу Инжињера и певао ми је ову песму боље него на тонском запису...
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Postoji ova pesma i kao duet sa Patrišom Kaas
Ček sad sam u swingu, cupkam ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
|
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
aaaaaa nisam mislila na tebe mico... znam ja ko me vidi ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) i ako mi se ne javi .... Ali , ima tu stalno neko ko me ignorise zestoko , ali neka ...hvala na pitanju zdrava sam , malo kijam jos me drzi prehlada.... ko me ne vidi ja stavim naocare za varenje i ne vidim ni ja samo toliko ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Вучица je napisao: јаоо нашла се два партизановца... тек ми сад нема места овде ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ma ne navijam ja ni za koga. odavno je sport postao grana privrede. nema tu igre vise. A ni ranije nisam pratio nas sport. cak ni reprezentativni, osim kosarke po malo. ko se ovoga seca, dobije cokoladu
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Кежуалкооооооооооооооо мори немо сад да павкаш кад си пробудио ДЏјку ... еве најбољше песме доба `80
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Nikita je napisao: aaaaaa nisam mislila na tebe mico... znam ja ko me vidi ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) i ako mi se ne javi .... Ali , ima tu stalno neko ko me ignorise zestoko , ali neka ...hvala na pitanju zdrava sam , malo kijam jos me drzi prehlada.... ko me ne vidi ja stavim naocare za varenje i ne vidim ni ja samo toliko ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nikita jel na mene mislis? Ako sam ja u pitanju, izvinjavam se ali siguran sam da sam te pozdravio. Izgleda da nisam oprosti, pozdrav Nikita  ako ne mislis na mene, nema veze, opet pozdrav 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ај бре давај неки тежи задатак... све се то зна ко бре да листам букварко... ае купуј ладу ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|