| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јаопо тортица... а ја појо само 2 чинке и сад ми мука... морам да се склањам од рану гладне ми очи јбга 7 дана нисам јела ко чојк
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
LaYa je napisao: ne merem Just,laza ćopa
Iskra,ledeni breg al sa slatkom pavlakom pride onaj moj.. što sam ti dala jel taj recept samo si ga malo prepravila jel??
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Iskra je napisao: LaYa je napisao: ne merem Just,laza ćopa
Iskra,ledeni breg al sa slatkom pavlakom pride onaj moj.. što sam ti dala jel taj recept samo si ga malo prepravila jel?? da bre,jel pricam azerbejdzanski? sutra cu da ga objavim,ima i tebe ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ja sve oću stavim taj recepat ovde i nikako uff to je super tortica moji me teraju stalno da pravim ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
jel se brzo to pravi a? Da znas, milku kad sam pravila ebala sam ti sve po spisku msm bila je super, al dugo trajeeeeeeeeeeeeee ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Just je napisao: jel se brzo to pravi a? Da znas, milku kad sam pravila ebala sam ti sve po spisku msm bila je super, al dugo trajeeeeeeeeeeeeee ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) ma da bre pravi se očas posla ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
E te očas posla mnogo volim, ne mogu ja da stojim na nogama dugo u kuhinji ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
al pravi sa slatkom pavlakoooooooooooooooooooooom jos bolje je! milak je milka,kure nane moj milane da bude lako ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
imam jednu dobru,pre 3 dana sam je pravila  ness cafe ocas posla,a isto odlicna 
Poslednji put menjao LaYa dana 24 Feb 2013, 00:35, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ja samo takve tortice pravim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a gde staviš slatku pavlaku u fli??
|
|
|
|
|
|
|
|