| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Мојне, добро јутро ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Вучица je napisao: debilko je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Vuci Debi kakvav je to crnjak i gde ih nalazis vise  Neću pred Vučicom, jednom se naljutila na mene zbog toga. ја због фицка е Деб стварно мемам појам а кад... страшнО кака сам сељанЧура ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif) Na tajni, spominjao asm Orlovaču, ma baš tada asm i ja imao stravične gubitke, ali baš sa šalom pokrivam tugu. Pozdravljam vas, stvarno idem na sahranu, majka od velikog prijatelja. Pozdrav svima.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
pa kako si LaYa, jesi rano ustala ?
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Вучица je napisao: Мојне, добро јутро ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Вучицe, добро јутро ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Mojne je napisao: znači samo dva drugara ja sam ti baba, mozes da pusis,da pijes,da se drogiras,juris cave,i sedis na ladanom betonu al ne smes da propustis da jedes! Fino,mada bi se moglo jos spavati Kod tebe?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
LaYa je napisao: Pikiiiiiiiiiiiiiiiiii,vidi ga sto se ondulirao Jesam ja čoRava ja ne vidoh Picarda ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
LaYa je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: LaYa je napisao: ASG mi ne pricamo? Kako ne pricamo ...  ja dobro jutro,ti nista ja na tvoje nema tuzan smajli,ima smajli i pokazem,ti nista pa rekoh,samo da znam... Nisam videla macko,nemoj grebes ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Andjeo sa greskom je napisao: Nisam videla macko,nemoj grebes ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) sta grebem,oma te rascerupam i cao djaci ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Prebaci na drugu stranu i pola ljudi ne vidis Mojne pic ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е јбга Деб... ај тамо ми је најмилијеСрце моје мождак затој ај... шта да се рекне...
|
|
|
|
|
|
|
|